Legendarul Kantor, la 69 de ani, se retrage la Cupa XOX Gym, Open Banat & Transylvania

Data publicare: Vineri, 07 Octombrie, 2016 Total: 8713 accesari

Duminică, la Sala Polivalentă Victoria din Arad, în prezenţa a peste 500 de spectatori şi peste 60 sportivi, a avut loc prima ediţie a Cupei XOX Gym, Open Banat & Transylvania. Pe langă sportivii de naţionalitate română, care au fost din toată ţara (Arad, Timisoara, Craiova, Resita, Satu Mare, Constanta, Tg. Jiu, etc.), la concursul de la Arad au fost prezenţi şi sportivi din Italia, Ungaria si Serbia.

 

Concursul a debutat cu un moment cu totul special şi anume, retragerea din concursuri de fitness a lui Eugen Kantor, în vârstă de 69 de ani, sportiv arădean, care in 1992 primeşte distincţia de maestru al sportului, având în palmares peste 30 de concursuri naţionale şi internaţional câstigate.
 

 

 

În cadrul concursului de duminică, cele mai importante premii au fost câştigate în ordinea aceasta de către: Peter Molnar (Ungaria) – Overall Bodybuiding (premiu de 1000 euro), Abbiuso Lorenzo (Italia) – Overall Men,s Sport  Physique - sportiv şi trainer la XOX Gym (premiu de 400 euro) si Madarasz Kitti (Ungaria) – Overall Women Physique. S-au mai acordat si 12 premii de câte 100 euro câştigatorilor de la fiecare categorie în parte.