VEŞTI BUNE pentru elevi şi profesori !

Data publicare: Marti, 04 Octombrie, 2016 Total: 2121 accesari

VEŞTI BUNE PENTRU ELEVI ! Elevii şi profesorii nu vor face cursuri, , miercuri 5 octombrie,   potrivit unui ordin al Ministrului Educaţiei ! AFLĂ care este motivul !

 

Miercuri 5 octombrie este Ziua Mondială a Educaţiei, iar unităţile de învăţământ din fiecare judeţ vor hotărî felul în care va fi marcată această sărbătoare.

Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului a fost stabilită de UNESCO pe 5 octombrie. În România, potrivit unui ordin al  Ministrului al Educaţiei Naţionale şi Cercetării, în care a fost stabilită structura anului şcolar 2016 - 2017, miercuri, cursurile conform programului obişnuit, vor fi suspendate.

 

"Fiecare federaţie sindicală, în înţelegere cu Inspectoratul Şcolar stabileşte un program specific. Dar daca va uitati in structura anului scolar 2016-2017 veti vedea ca si pe 1 iunie si de Ziua Educatiei sunt activitati in care nu se fac cursuri", a declarat, potrivit News.ro , Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.