(VIDEO + FOTO) Aradul este capitala Poveştilor ! Asociația Magia Cuvântului a dat astăzi startul Festivalului Internațional de Poveşti

Data publicare: Luni, 03 Octombrie, 2016 Total: 2328 accesari

ARAD. Luni 3 octombrie, la ora 10.00 pe scena Teatrului de Marionete din Arad a fost debutul primei zile a Festivalului Internațional de Poveşti, aflat la cea de-a V-a editie în acest an.

Pe scena Teatrului de Marionete Arad a deschis oficial, Festivalul Internațional de Poveşti Magia Cuvântului, nimeni alta, decât, cunoscuta şi îndrăgita actriță Giorgiana Elena Popan, "mama poveştilor" din Arad. A ținut să mulțumească celor care s-au implicat în organizarea acestui Festival, precum şi invitaților, care au venit din alte țări. Giorgiana a mulțumit în primul rând Centrului Municipal de Cultură Arad, Teatrului Clasic "Ioan Slavici", domnului director Bogdan Costea precum şi tuturor crlor care au ajutat în organizare.

Prezenți în sala au fost copii de la diferite şcoli din Arad, precum şi preşcolarii Grădiniței Bambi din Arad. Toată săptămâna se vor organiza întâlniri cu povestitorii care au venit din alte țări, special pentru acest Festival. Pe scenă au urcat şi elevi foarte talentați, din Andrei Şaguna, care au susținut un moment umoristic, extraordinar.