(VIDEO) Se întâmplă în Arad - Mesaj halucinant la cortul unde se strâng semnături pentru candidaţii PSD Arad

Data publicare: Miercuri, 28 Septembrie, 2016 Total: 2682 accesari

 „Isprava” a avut loc săptămâna trecută, mai exact în 24 septembrie, la unul din corturile amplasate în oraş de către PSD pentru strângerea  de semnături  de susţinere la alegerile din 11 Decembrie,  şi a fost postată de pagina consilierului local PSD Cheşa Ilie.


"Tanti Doina", cum îi spun apropiaţii, transmite un mesaj patriotico-social-democrat, în care explică electoratului  că ei, social-democraţii, luptă pentru un Arad mai curat printre altele. Ironia sorţii este că exact în 24 septembrie era Ziua Națională de Curățenie, şi în timp ce în judeţul Arad, peste 5000 de voluntari luptau la propriu cu tonele de gunoaie aruncate de înconştienţi în diferite locuri, strângând peste 1300 de saci de gunoaie, unii luptă doar declarativ pe Facebook pentru un Arad mai curat. Însă nu asta ne-a atras atenţia, atenţia în prima fază ne-a atras-o mesajul destul de incoerent care ne-a amuzat, nu vedeam neapărat o stire din faptul că este incoerent, dar ascultându-l cu atenţie, am rămas muţi când “tanti Doina”, într-un avânt asemănator cu cel proletar din vremuri demult apuse, ne spune: Luptăm pentru ca patriotic fiind, noi luptăm şi,  aderăm la tot ceea ce este social-democrat, la tot ceea ce este curat, frumos, luptăm pentru ca tineretul nostru, copiii să aibe condiţii mai bune de trai, de viaţă, luptăm ca pentru o schimbare să schimbe Aradul, arădenii şi tot ceea ce este românesc.(......)


Wow!! După ce ne explică cu aplomb că luptă pentru tot ceea ce este curat româneste, apoi luptă să schimbe Aradul, Arădenii şi tot ceea ce este românesc?..... este genial ..... măcar acum am aflat exact pentru ce luptă cei din PSD Arad, sau cel puţin tanti Doina.
Ar fi bun, credem  noi, şi ca slogan de campanie.