Putea scăpa? Anchetă medicală după moartea lui Ioan Gyuri Pascu! Dezvăluiri uluitoare apărute la doar câteva zile după moartea îndrăgitului actor!

Data publicare: Miercuri, 28 Septembrie, 2016 Total: 1693 accesari

Moartea actorului Ioan Gyuri Pascu a luat prin surprindere lumea teatrului si filmului românesc.

Ioan Gyuri Pascu, în vârstă de  de 55 de ani a murit de infarct luni, la 5 dimineața. Un aspect important omis de autoritati este faptul că, cu doar două ore înainte, în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie, Gyuri Pascu și fosta lui soție, în casa căreia se afla, au făcut un apel de urgență.

Peste mai puțin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei mașini: două dela SMURDși o ambulanță de tip C, cu medic, dela Ambulanța București.

Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat.

”Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat. În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alice Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul să rămână secret”, informează o sursă anonimă din cadrul Ambulantei Bucuresti.

”Da, în jurul orei 3, la 10 minute după apel, o ambulanță de consult a ajuns în casa unde era Gyuri Pascu. Tensiunea era bună, 12 cu ceva, pulsul era bun, de 74. Soția tot spunea că domnul Pascu face atacuri de panică, astfel încît medicul i-a administrat o jumătate de fiolă de diazepam”, a povestit Alice Grasu.
”Facem o anchetă să vedem dacă medicul de la ora 3 a făcut tot ce trebuia să facă. Dacă a respectat protocolul. Și vom lua măsuri. Înțelegeți-mă, dacă n-a respectat, ce pot face eu?”, a mai spus directorul Alice Grasu.


Un aspect foarte impotant al anchetei îl constituie faptul că, medicul de la prima intervenție nu a putut arăta conducerii un EKG, ceea ce ne poate duce cu gândul că acest procedeu important a fost omis de către medic în încercarea de stabili un diagnostic corect.

Dezvăluirile au fost făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul sau tolo.ro