WEST TV Regional îşi suspendă emisia !

Data publicare: Miercuri, 28 Septembrie, 2016 Total: 2142 accesari

Vasile Blidar, acţionar majoritar al Astra Vagoane Călători SA şi al WEST TV Regional, proaspăt întors de la Târgul Internațional din Berlin a convocat de urgenţă consiliul de administrație al Astra Vagoane Călători SA.

În urma acestei sedinţe, a fost trimis un comunicat de presă pe care-l redăm integral

COMUNICAT: 

„Întors astăzi, 28.09.20016, de la Târgul Internațional din Berlin și luând la cunoștință de scandalul iscat pe tema anunțului din ziarul Aradul din data de 22.09.2016 referitor la o licitație organizată de Compania de Transport Public Arad, acționarul majoritar al Societății ASTRA Vagoane Călători SA, domnul Valer Blidar a convocat de urgență Consiliul de Administrație al societății la ora 11:00 pentru a analiza și hotărî măsurile ce se impun, având în vedere afectarea gravă a imaginii conducerii și a acționariatului firmei.


1. În cadrul ședinței a fost analizată activitatea Centrului Media West, respectiv cazul apărut în presa on-line arădeană constatând următoarele:

– Dezordine și indisciplină redacțională în cadrul Ziarului Aradul;

– Îndeplinirea necorespunzătoare a sarcinilor de serviciu;

– Lipsa supravegherii activității din partea conducerii ziarului;

– Afectarea gravă a imaginii Conducerii și Acționarilor societății noastre.


În consecință, Consiliul de Administrație decide:


– Încetarea activității Ziarului Aradul începând cu data de 01.10.2016.

– Disponibilizarea personalului aferent.

Cu ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse, Consiliul de Administrație împuternicește pe domnul Consilier Juridic – Oprea Marcel.


2. În continuare, Consiliul de Administrație a trecut la analizarea activității postului WEST TV Regional, unde se constată aceeași stare de indisciplină redacțională și lipsă de supraveghere, astfel Consiliul de Administrație decide:


– Suspendarea temporară a emisiei postului WEST TV Regional pentru 90 de zile începând cu data de 01.10.2016.

– Recrutarea în timp rezonabil a unui colectiv responsabil pentru continuarea activității postului TV.

– Salariații din cadrul WEST TV Regional pot opta pentru încadrarea pe posturile disponibile în cadrul societății ASTRA Vagoane Călători SA.

– Conducerea Centrului Media West se demite.

– Interzicem domnului Ando Andrei să mai publice pe diferite site-uri on-line sau alte canale media articole ori răfuieli personale cu diverși, uzând în vreun fel de titulatura ASTRA Vagoane Călători, conducerea sau acționarii acesteia.

– Alte măsuri conexe.


Cu ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse, Consiliul de Administrație împuternicește pe domnul Consilier Juridic – Oprea Marcel.

Președinte Consiliu de Administrație

al ASTRA Vagoane Călători

Gheorghe SÎRBU”


Preluare Special arad