Elena Udrea s-a înscris la Teologie

Data publicare: Joi, 22 Septembrie, 2016 Total: 3487 accesari

”Încurcate sunt căile Domnului”. Aşa am putea spune la auzul veştii că Elena Udrea (chiar ea!) s-a lepădat de politică şi s-a înscris la cursurile de masterat ale Facultăţii de Teologie din Cluj. După „păcătele” comise în politică, Elena Udrea, neobosita luptătoare a politicii româneşti, cea care nu a îngenuncheat niciodată, dar niciodată în faţa nimănui, este pe care să ia contact cu pioşenia,mătăniile, toiagurile şi patrafirele preoţeşti.

 Dacă la prima impresie, pare ca Elena Udrea şi-a ieşit din minţi, la o analiză mai amănunţită se poate spune că este o schimbare naturală, firească pentru orice om căruia îi plac banii. De când „necuratul” DNA îşi bagă coada şi mi-i smulge din parlament ca pe neghină din lanul de grâu, probabil cu un scop precis (să rămâna 300), Nuţi nu riscă nimic şi este hotărâtă să îşi facă debutul în a 2-a cea mai bănoasă afacere din România.
Rectorul Facultăţii de Teologie s-a arătat încântat de ideea de a avea un student cu asemenea har spunând că oricum Biserica este în pană de idei despre noi metode de a face bani şi că îi aşteaptă si pe alţi oameni cu har, din politica românească să calce pe urmele temerarei Udrea.Ba chiar a pregătit un loc în clasă despre care gurile păcătoase spun că ar fi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, un alt om cu har divin de a face bani despre care se crede ca este sfânt, acesta fiind votat mereu de oameni care au trecut la cele veşnice.

 Nu ştim dacă Elena Udrea va frecventa cursurile teologice la fel de des ca plenul parlamentului, în schimb, putem fi siguri de un lucru: locul ei preferat în Biserică va fi lângă cutia milei.
 Rămâne de văzut dacă Patriarhul Daniel va ţine cont de „harul” Elenei Udrea de a face bani din nimic, şi o va numi pe aceasta discipol sau dacă va vedea în aceasta o reală ameninţare, o încercare divină.

 La aflarea veştii, o renumită casă de modă de la Milano a anuţat deja că pentru colecţia de primăvară - vară 2017, va crea un patrafir deosebit cu o tăietură modernă la 15 centimetri deasupra genunchiului, si o cădelniţă cu aspect de poşetă.



Un pamflet marca Bogdan Băluţă