Primul român ce va avea o piesa soundtrack în filmul - Fast & Furious 8 (clip)

Data publicare: Luni, 19 Septembrie, 2016 Total: 4066 accesari

Piesa nouă, Mario Joy - Gold Digger

Artistul care a revoluţionat industria muzicală în acest an cu hitul "California", reuşind preformanţa de a fi numarul 1 in topurile muzicale din Romania, Bulgaria, Turcia, Rusia, Ucraina şi multe altele din Europa de Sud-Est, în acelaşi timp devenind primul artist român ce va avea o piesa soundtrack in filmul "Fast & Furious 8", vine în atenţia publicului cu un nou single intitulat sugestiv "Gold Digger".



Piesa "Gold Digger" vine cu un mesaj social puternic, povestea de dragoste a unui cuplu aparent fericit în care "ea" pe parcursul relaţiei intră într-un anturaj cu o clasă sociala diferita, ulterior schimbâdu-şi standardele, finalul fiind unul nefericit. Pentru a fi înteles mesajul cât mai bine de către ascultatori, piesa este lansată în mod special cu un lyric video.

 

Pe zi ce trece Mario Joy adună din ce în ce mai multi fani, doar pe Shazam si Facebook împreuna are aproape 1 milion de followers, în acelaşi timp merită reamintită performanţa de a semna cu cea mai mare casa de discuri din lume, Ultra Records, divizia dance Sony Music.