UTA - Şoimii Pâncota - sâmbătă ora 11.00 stadionul Motorul

Data publicare: Vineri, 16 Septembrie, 2016 Total: 5090 accesari

Liga 2 natională  ,serie unică,  meciul UTA Arad-Şoimii Pâncota


Sâmbata,17 octombrie de la ora 11.00, se vor întâlni pe arena Motorul din Aradul Nou cele doua echipe ale judetului Arad .
 

UTA abordeazâ meciul de pe pozitia a 7-a la patru puncte de lider şi caută să se apropie, din nou, de primele locuri ale podiumului.
 

Şoimii din Pâncota au o viata zbuciumată în această ediţie a campionatului aflându-se pe ultimul loc fără a reusi să acumuleze nici macar un punct până în etapa de mâine dimineaţă…este greu de crezut ca vor reuşi să o facă tocmai intr-un meci cu UTA.
 

Antrenorul “alb-roşiilor” Roland Nagy este insa precaut : .„Întâlnim un club ce si-a câstigat pe teren dreptul de a mai fi cel putin un sezon în Liga a 2-a. I-am şi felicitat la finalul sezonului trecut pentru asta, până la urmă e o echipa din acelaşi județ cu noi. În momentul acesta, oferă multe necunoscute. Din câte am înțeles eu, din motive de acte au avut probleme cu înscrierea în campionat, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să o tratăm cu seriozitate. Avem și exemplul Reșiței sezonul trecut, dar și în acesta, căci am învins-o doar la limită cu în ciuda tuturor previziunilor pentru un scor mai mare. Așadar, ne respectăm adversarul, indiferent de linia de clasament, de numărul de puncte, de golaveraj”.
 

Prin transferul spectaculos al nr.98 Dennis Man( la Steaua Bucuresti) îi revine sarcina nr.4 Bogdan Burla si coechiperilor să demonstreze din teren ca sunt dornici să facă uitat ultimul meci disputant la Brasov în care au pierdut , în minutele de prelungiri, toate cele trei puncte puse in joc.

 

Foto-text Viorel Musca