Perla zilei vine de la consilierul PSD Anca Stoenescu.

Data publicare: Joi, 15 Septembrie, 2016 Total: 3340 accesari

În şedinţa Consiliului Local de astăzi, subiectul fierbinte a fost CET Arad, mai precis proiectul de hotărâre ce vizează fuziunea dintre S.C. CET Arad S.A. și S.C. CET Hidrocarburi S.A. Arad. Proiectul a trecut cu o majoritate largă, atât consilierii PNL cât şi cei ai PSD au votat proiectul, însă înainte de a da votul, au existat mai multe luări de cuvănt a celor din PSD. În momentul în care s-a dorit să se treacă la vot, consilierul municipal Anca Stoenescu a dorit neapărat să aibe o intervenţie care se voia a fi una, nici nu stim cum să-i spunem, un fel de semnal de alarmă.…..

Ea şi-a întrebat colegii, pe un ton grav şi chiar îngrijorat,  dacă ştiu că CET-ul Hidrocarburi funcţionează cu combustibil lichid……. Încerca să atragă atenţia că este periculos să avem în oraş depozit de “combustibil lichid”, şi că acesta este toxic!

Momentul a produs uimire, zâmbete, apoi din nou uimire, moment în care noul preşedinte de şedinţă, Bogdan Boca o întreabă nedumerit: “funcţionează cu ce?”

O informăm şi noi şi pe această cale pe doamna consilier Stoenescu, că CET Hidrocarburi nu mai foloşte combustibil lichid de vreo 6 ani aproximativ, iar ce mai există acum ca şi stoc este doar unul strategic, este o rezervă de stat după umilele noastre cunoştinţe, rezervă care nici măcar nu este proprietatea lor, ci a statului român.

Aceasta “perlă” merită un premiu, - Gogoaşa de Aur, pe care v-o decernăm şi o declarăm PERLA ZILEI!

Pamflet cu date absolut reale.