FERESTE-TE de ea ! AFLA care este boala secolului, care nu tine cont de varsta! VEZI daca ai si tu aceste simptome!

Data publicare: Miercuri, 07 Septembrie, 2016 Total: 3036 accesari

Boala secolului, cum ne ferim de ea! AFLA care este boala intalnita in randul oamenilor, la toate varstele si care are un effect devastator, mai ales, asupra rinichilor !

 

Aceasta boala, numita si BOALA SECOLULUI, poate avea efecte negative nu doar in plan emotional, comportamental ci si in plan somatic. La nivel somatic stresul se manifesta astfel : dureri de cap, stari de greata, ameteli, dureri musculare sau tulburari digestive.

 

Expunerea permanenta la stres duce la afectarea grava a organelor vitale : inima, ficatul, pancreasul , creierul si rinichii !

 

Cum poate afecta stresul , sanatatea rinichilor?

Atunci cand organismul este supus factorilor stresori, creste tensiunea arteriala, iar acest lucru forteaza atat activitatea inimii, cat si a rinichilor. Deasemenea, stresul puternic mareste nivelul zaharului din sange, astfel apare boala de diabet , iar aceasta boala ataca mai multe organe, inclusiv rinichii.

 

Persoanele care fumeaza, datorita stresului fumeaza mai mult, iar acest obicei nu este daunator doar pentru plamani, rinichii pot avea si ei de suferit, deoarece substantele din tutun reduce fluxul sagvin catre organe, iar cu timpul poate duce la deteriorarea functiilor renale.

 

Cel mai bun remediu, impotriva stresului este sportul sau miscarea cel putin 20 de minute pe zi.