CE se intampla cu indemnizatiile de crestere a copilului? SPUNE PAREREA TA

Data publicare: Marti, 06 Septembrie, 2016 Total: 2023 accesari

La nici o luna de la majorarea indemnizatiei de crestere a copilului, votata de Parlament in prima parte a anului, apare deja un dezechilibru in distribuirea echitabil a resurselor bugetare alocate pentru plata ICC. AFLA care este cea mai mica cat si cea mai mare indemnizatie la nivel national , ca si valoare medie! SPUNE PAREREA TA

 

Cea mai mica valoare medie a indemnizatiei este inregistrata la Suceava – 1.182 lei, iar cea mai mare in Bucuresti, in sectorul 1, unde cuantumul a fost de 2.445 lei, potrivit Ministerului Muncii, insa exista cuantumuri care ajung si la 35.000 de EURO!

 

Pentru plata drepturilor aferente lunii iulie a avut loc un impact bugetar, deoarece a fost necesar de 20 de milioane de lei mai mult fata de estimarea initiala.

 

 

Din toata povestea aceasta, vor avea de suferit mamele care s-au bucurat pentru o luna, de marirea indemnizatiei, ce a fost majorata la 1.063 de lei, minim, nu acelea care au indemnizatii de pana la 35.000 de euro, acest lucru spus, fara niciun fel de invidie, ci DOAR SURPRINSI de acest fapt !