„Cornul și laptele” mai întârzâie în Arad

Data publicare: Marti, 06 Septembrie, 2016 Total: 3157 accesari

Nici nu a început încă anul şcolar şi elevii primesc veşti nu tocmai bune. Programul „Cornul și laptele” va începe cu o întârzâiere de câteva saptămâni în judeţul Arad ne anunţă reprezentanții Consiliului Județean Arad, şi asta din cauza sistemul electronic de achiziții publice SEAP.

„Agenția Națională pentru Achiziții Publice a acceptat documentaţiile depuse de autoritățile arădene în 25 august (pentru produsele de panificaţie) şi în 31 august (pentru produsele lactate), iar SEAP a fixat termenul limită de depunere a ofertelor pentru 4 octombrie (pentru produsele de panificaţie) şi 7 octombrie (pentru produsele lactate), la aproape o lună de la începerea şcolii“, ne-au informat reprezentanții CJ Arad. 

Tot comunicatul de presă CJ Arad  vine însă şi cu anumite precizări:

„Prin programul de furnizare şi distribuire a produselor de panificaţie, respectiv produselor lactate, acordate elevilor din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi copiilor preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal, din judeţul Arad, în anul şcolar 2016-2017, program cunoscut sub denumirea de *Corn și lapte*, ne dorim să trimitem în școlile din județ produse fabricate la Arad, cu materie primă arădeană“