Descindere cu mascaţi şi procurori DNA la sediul TVR

Data publicare: Marti, 06 Septembrie, 2016 Total: 1676 accesari

Procurorii DNA au cerut Senatului şi Camerei Deputaţilor documente referitoare la achiziţiile publice făcute de televiziunea naţională în ultimii 10 ani. De asemenea, s-a solicitat un mandat de percheziţie a sediului TVR. În urma răspunsului afirmativ cererii procurorilor DNA,  în cursul zilei de ieri, 5 septembrie,  aceştia au solicitat ajutorul mascaţilor pentru a se asigura că descinderea se desfășoară în parametrii normali, informează surse din cadrul televiziunii publice.

„În virtutea transparenţei pe care actuala conducere a TVR doreşte să o promoveze în privinţa activităţii televiziunii publice, informăm atât publicul telespectator cât şi pe reprezentanţii mass-media că Direcţia Naţională Anticorupţie desfăşoară zilele acestea în TVR o acţiune de verificare. Această acţiune vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiţii”, se anunță într-un comunicat TVR.

Procurorii DNA au suspiciuni în ceea ce priveşte cheltuirea banilor publici de către conducerea TVR ,o sesizare în acest sens venind chiar din partea comisiei de cultură.