Atrium Mall – locul unde gasesti de toate, chiar si joburi

Data publicare: Duminica, 04 Septembrie, 2016 Total: 2009 accesari

   Atrium Mall este punctul principal de atractie pentru aradeni cand vine vorba de shopping, filme si distractie. Insa, binecunoscutul mall se pregateste pentru perioada urmatoare cu un nou punct de interes, si anume, o paleta larga de locuri de munca destinate in special tinerilor si celor dornici sa lucreze intr-un mediu modern si fashion.

   Peste 40 de magazine din Atrium isi cauta angajati si au o pozitie libera pentru cei care vor sa lucreze in primul mall din Arad, aproape de inima orasului. Asa ca, daca mergeti la cumparaturi sau la film, daca aveti un CV puteti trece pe la infodesk si sa il lasati acolo. Sau, daca va este mai usor, acum ca ati aflat ca se fac angajari in Atrium, puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail info@atriummall.ro specificand eventual si magazinul in care ati dori sa lucrati.

   Lista magazinelor care cauta personal in Atrium Mall: Office Shoes, Tucano Coffee, CCC, Coccodrillo, CozacOne, Be In Time, Motivi, Kendra, H&M, New Yorker, Opticris, C&A (PartTime/4 ore), Gift Shop, Hervis Sports, Pepco, Deichmann, Bren Colors, Kenvelo, Effect, Maxximus 1607, Imperi, Gad C&E Lenjerie Intima, Dima Brand, Lento Café, Cinema City, Spartan, Delizioso, Fresh & Creppes, Bio Sweets, Bon Papa, Crispy House, Roll’n‘Roast, Etna, Gelateria Venezia, Libraria Carturesti, Planet Bowling, Salad Box, Quasi Pronti, Le Relais, Metropolis Casino, Media Galaxy, El Dorado

   Va dorim mult succes.