Ce poti manca seara tarziu fara sa te ingrasi

Data publicare: Duminica, 04 Septembrie, 2016 Total: 2739 accesari

   Daca ai servit cina pe la orele 18-19 cum e recomandat a fi corect, e posibil sa simti nevoia sa mai gusti ceva inainte de culcare, mai ales daca ora de culcare se duce spre miezul noptii.

   Daca ai avut o zi obositoare si te-ai privat de un pranz normal, nu e nimic grav daca mananci o portie de piept de pui sau peste, gatite la gratar sau la abur cu garnitura de legume. Daca ai avut o zi normala si nici miscare nu prea ai facut rezuma-te doar la legume, ca sa nu spun ca ar trebui sa te speli pe dinti si sa te bagi in pat.

   Si totusi, ce mai putem gusta seara, tarziu:

   Va spun de la inceput ca nu e deloc bine sa vizitati frigiderul de 5-6 ori in ideea ca doar gustati putin si va trece. Cel mai bine este sa va puneti de la inceput o portioara pe care s-o mancati si apoi sa va culcati linistiti.

   – Un iaurt degresat sau cu 0% grasime. Ai grija cand cumperi iaurtul din magazin si asigura-te ca nu contine zahar sau alti indulcitori. Cel mai recomandat este iaurtul natural pe care il poti imbunatati cu bucati de fructe, cu cereale integrale si eventual cu putina miere. Iaurtul iti regleaza digestia, iti imbunatateste flora intestinala, te scapa de infectii intestinale si ce este mai important, mananci putin si iti da stare de satietate pentru mult timp.

   – Un pahar de lapte indulcit cu miere – este un bun calmant, iti imbunatateste digestia, respiratia si vei avea un somn linistit. Lipsa somnului duce la ingrasare. Dupa mai multe studii cercetatorii au ajuns la concluzia ca somnul insuficient duce la...

Citeste mai mult la:
http://www.grasomega.ro/ce-poti-manca-seara-tarziu-fara-sa-te-ingrasi/