ACCIDENT stupid ! Un tanar a murit electrocutat! AFLA cum s-a intamplat

Data publicare: Marti, 30 August, 2016 Total: 1836 accesari

ACCIDENT stupid, a avut loc luni seara, in urma caruia un om a murit electrocutat! AFLA ce s-a intamplat

In timpul unei plimbari cu hidrobicicleta, 8 tineri care au vrut sa petreaca o zi frumoasa de sfarsit de vara, impreuna, au fost electrocutati. Tragedia s-a petrecut pe lacul Tarnita, in judetul Cluj, iar unul dintre tineri a murit.

 

Din primele cercetari se pare ca hidrobicicleta era tractata de un cablu, actionat de un motor electric, care se pare ca ar fi cazut in apa.

 

O tanara, martor a observat luni seara, cum s-a petrecut tragedia : patru tineri se aflau pe o hidrobicicleta, iar alti patru, care erau pe alta hidrobicicleta au sarit in ajutorul lor, cand au vazut ca primii s-au electrocutat.

 

"Am ajuns aseară (luni seara - n.r.) în zona cabanei din Someşul Cald unde erau cazaţi turiştii şi mai multe persoane am auzit cum urlau. Am coborât să văd ce s-a întâmplat, am înţeles că au fost curentate nişte persoane, un pompier mi-a spus că s-au curentat opt persoane, dintre care una a murit. Făcuseră baie în lac cu o hidrobicicletă şi patru erau pe hidrobicicletă şi aceasta s-a lăsat jos şi alte patru persoane au sărit în ajutorul lor şi s-au curentat toţi. Am auzit cum plângeau toţi pe aici, veniseră la o petrecere, să se simtă bine. Au venit maşini de Poliţie şi SMURD”, povesteste ingrozita tanara.