Cele mai des intalnite 6 greseli in amenajarea dormitorului

Data publicare: Marti, 30 August, 2016 Total: 1641 accesari

   Daca ai sti ca este gresit sa zugravesti dormitorul in culori foarte inchise, sa asezi patul imediat langa usa sau sa-l dotezi cu o lustra supradimensionata, ai mai face toate acestea in decursul amenajarii camerei in care dormi? Probabil ca nu.
 

   Cele mai des intalnite greseli in amenajarea casei au la baza lipsa de informare si educatie in materie de design. In fond, nu putem fi cu totii designeri sau specialisti in amenajari interioare, nu-i asa? Putem insa sa incercam sa tinem minte ce greseli trebuie evitate pe parcursul renovarii si amenajarii casei pentru a ne putea bucura la final de un camin placut si un decor echilibrat si armonios. Astazi vom vorbi despre dormitor si iti voi prezenta 6 greseli pe care le poti evita in amenajarea lui, altele decat cele prezentate in articolul: Greseli in amenajarea dormitorului – iti pot strica somnul.
 

1. Pardoseala rece
 

   Daca nu locuiesti intr-o tara cu clima blanda evita sa alegi finisaje precum gresia sau marmura pentru placarea pardoselii din dormitor, oricat de usor s-ar intretine acestea si oricat de frumos ti s-ar parea ca arata. Alege in schimb parchetul laminat sau din lemn masiv sau dusumeaua, iar daca vrei sa te asiguri ca dormitorul tau va fi calduros iarna, asterne unul sau doua covorase moi si placute in zonele pe care stii ca obisnuiesti sa calci cu picioarele goale dimineata, imediat dupa ce cobori din pat.
 

2. Asezarea patului intr-o pozitie gresita
 

   Intrucat vedeta incontestabila a unui dormitor este patul, trebuie sa te asiguri ca nu-l vei aseza intr-o pozitie gresita. E drept ca pozitia acestei piese de mobilier, ca si a altora, de altfel, este aleasa si in functie de spatiul disponibil si de numarul celorlalte elemente prezente in decor. Dar nu uita ca in aceasta camera intregul decor trebuie sa fie creat in jurul patului. In consecinta, e bine sa eviti sa-l asezi imediat in stanga sau in dreapta usii de acces in camera, dupa usa (ingreunand in acest fel accesul) sau sub fereastra. E drept ca sunt situatii in care...
 

Citeste mai mult la:
http://www.casadex.ro/2016/08/cele-mai-des-intalnite-6-greseli-in-amenajarea-dormitorului/