MARE scandal pe Centura de Arad !

Data publicare: Luni, 22 August, 2016 Total: 1712 accesari

ARAD. Mare scandal pe Centura de Arad ! Zeci de masini de mare tonaj s-au incolonat pe soseaua de centura, spre disperarea soferilor blocati in spatele lor. AFLA ce au de gand sa faca !

 

"Daca nu vor micsora polita, vom da faliment", se plang toti soferii protestatari. Au de gand sa blocheze soseaua de centura, in fiecare zi, pana cand vocile lor disperate se vor face ascultate.

 

„ S-a facut miscare de protest si lunea trecuta si astazi si lunea viitoare, respectiv atata timp pana cand si guvernantii si autoritatea de supraveghere financiara vor constientiza ca noi transportatorii nu mai suportam aceste tarife la RCA. In oricre zona industriala mergeti acuma o sa vedeti polonezi, unguri. Noi nu mai putem participa la licitatii datorita costurilor insuportabile” se plange unul dintre transportatori.

 

„Pot sa va spun ca in 2013 am avut in jur de 2500 de lei asigurarea pe an acum in 2016 o am la 11.000 de lei asigurarea si in 2017 o sa am 22.000 de lei deci a crescut de noua ori ,nu e posibil asa ceva asf-ul vor sa ne duca la sapa de lemn” precizeaza disperat pe buna dreptate, un alt sofer.

 

Soferii spun ca nu inteleg de ce preturile s-au marit asa de mult. In caz de accident sunt despagubiti foarte greu si nu au beneficiat niciodata de ajutor din partea firmelor de asigurari.  „Protestul de astazi si din zilele ce vor urma se datoreaza RCA-ului care s-a marit si de 300 la suta !

Daca nu vor fi luati in seama, soferii ameninta ca vor merge in Bucuresti si vor bloca circulatia.