Color Fight la Atrium Mall!

Data publicare: Sambata, 13 August, 2016 Total: 2386 accesari

   Anul 2015, odata cu celebrarea a 5 ani de shopping si distractie in Arad, alaturi de Atrium Mall, a adus in lumea evenimentelor ceva inedit. Un moment plin de culoare care a venit sa sustina noul slogan si noua identitate vizuala a celui mai iubit mall din Arad: Impreuna dam culoare.
 

   Evenimentul la care fac referire este, bineinteles, primul Color Fight din Arad, organizat de Atrium Mall. Iar acum a sosit momentul pentru cea de-a doua editie. Mai exact duminica, pe 14 august, insotiti de doi dintre cei mai cunoscuti artisti contemporani, Alex Velea si Antonia, Atrium Mall da startul la Color Fight 2016.
 

   Concertele care vor da tonul evenimentului vor incepe la ora 19:00, iar intrarea va fi gratuita, pentru ca oricine sa-si poata intalni artistii favoriti, live. Este un eveniment care nu poate fi ratat, un eveniment plin de viata in care muzica buna si distractia prind culoare, un eveniment la care toti aradenii sunt invitati, pentru ca Atrium Mall este mall-ul lor si doar impreuna putem da culoarea orasului.

Deci nu uitati: duminica, 14 august, ora 19:00, Color Fight Atrium Mall 2016.