UPDATE Biciclist lovit de un...pieton !

Data publicare: Miercuri, 27 Iulie, 2016 Total: 6523 accesari

ARAD. În dupamiaza zilei de miercuri 26 iulie, pe strada Andrei Şaguna, colț cu Aron Cotruş a avut loc un accident mai rar întâlnit. AFLĂ ce s-a întâmplat !

Pe trecerea de pietoni, aflându-se în traversare pe culoarea verde a semaforului, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani s-a trezit brusc acroşat de un biciclist. Cel din urmă, un bărbat de aceeaşi vârstă, aproximativ cu pietonul , se pare că nu l-a observat pe acesta, ciocnindu-se de el, s-a dezechilibrat şi a cazut de pe bicicletă. 

Biciclistul a căzut pe spate, iar în urma izbirii de asfalt s-a lovit foarte grav la cap, lăsând în urmă, o dâră de sânge.

Spre norocul victimei, chiar în acel moment se afla la semafor, o Ambulanță, iar medicii i-au acordat primele îngrijiri. La niciun minut de la apelul la 112, o echipă a politiştilor de la Biroul Rutier Arad au sosit la fața locului.

Victima a fost transportată la spital pentru investigații amănuntite, fiind conştientă în momentul transportării.

O tânără femeie, martoră la ceea ce s-a intâmplat afirma că în momentul în care a traversat si ea, pe trecerea de pietoni, a observat cum biciclistul l-a acrosat pe pietonul, care tocmai trecea pe lângă ea. Ea a mai spus că biciclistul ar fi fost lovit, din greşeală, de către pieton.

Cu siguranță acest caz, mai puțin obişnuit se datorează caniculei, iar cetățenii sunt îndrumați să consume cât mai multe lichide în această perioadă, iar în intervalul orar 12-17 să evite pe cât posibil plimbările în soare. 

UPDATE - Din informațiile primite din partea Agentului Princip. Buturugă Mirel, sosit la locul accidentului, victima a suferit răni uşoare şi se simte mai bine. " Am fost solicitați în acelaşi timp, la trei accidente" precizează polițistul. 
Se pare că, biciclistul a avut mare noroc, Ambulanța aflându-se chiar acolo în acel moment, iar reprezentanții Biroului Rutier Arad, promți ca de fiecare dată.