ATENTIE MARE PARINTI !! Periculos doar cand pronuntam cuvantul ! SPUNE si parerea TA !

Data publicare: Miercuri, 20 Iulie, 2016 Total: 4825 accesari

ARAD. PERICULOS este cuvantul pe care-l folosesc parintii adolescentilor in ziua de astazi, cand se pomeneste cuvantul noului joc ,care a facut mare valva in intreaga lume : Pokemon Go. SPUNE PAREREA TA !

 

Din pacate, zilnic ne infuntam cu probleme, din ce in ce mai multe, legat de bolile ce apar in ultima perioada, situatia financiara in Romania, iar acum, a mai aparut si aceasta nebunie cu aplicatiile de pe telefoane (jocuri), care le distrage atentia celor ce le folosesc, in timp ce merg pe strada, sau chiar pe biciclete. Parca traim intr-o lume zombie. Acest joc virtual este un PERICOL real pentru toti acei care-l folosesc!

 

Curios este faptul ca jocul, are ca scop, un punct fix de intalnire, a mai multor persoane, care-l folosesc. Acesta este unul dintre pericole. Alt pericol la care sunt expusi cei care-l folosesc, este si faptul ca atentia le este total distrasa, in timpul jocului. Spre exemplu, la semafor, exista pericolul de a traversa, fara sa constientizeze ca semaforul este de culoare rosie. Deasemenea, cei care se joaca in timp ce sunt pe pistele de biciclete, pot fi accidentati.
 

De stiut este si faptul ca aceasta aplicatie este adaptata si utilizata de catre armatele din intreaga lume. De aici se pot trage mai multe concluzii. IMPORTANT este sa nu lasati copiii sa foloseasca acest joc cu adevarat periculos !