5 tendinte vedeta ale verii 2016 in amenajarile interioare

Data publicare: Luni, 06 Iunie, 2016 Total: 1903 accesari

   Este adevarat ca nu putem schimba radical aspectul unei case in functie de tendintele decorative la moda, dar daca vrem sa avem o locuinta moderna si actuala e bine sa urmarim trendurile din domeniul amenajarilor interioare. In acest fel vom sti ce pasi avem de urmat si ce achizitii trebuie sa facem in caz ca vom simti nevoia unei schimbari de decor in anul in curs.
 

   Chiar daca sfarsitul fiecarui an este momentul in care se anunta tendintele majore in materie de design, lucrurile nu sunt exact batute in cuie si evolueaza de la o luna la alta in functie de cerintele publicului si de noutatile din domeniu. Prin urmare, iata ca inceputul verii 2016 vine cu o serie de tendinte pentru casa, unele dintre ele reconfirmandu-le pe cele prezise in toamna anului trecut de catre specialistii in amenajari interioare si altele noi.
 

   1. Stilul Scandinav - vedeta ultimilor ani

   In ciuda faptului ca este caracteriziat printr-o simplitate uluitoare, stilul Scandinav demonstreaza ca este unul puternic, punandu-si amprenta pe tot mai multe locuinte din intreaga lume. Dar hai sa vedem care este secretul prin care a reusit sa cucereasca atat de multi simpatizanti. Secretul consta in faptul ca este un stil minimalist, practic, usor de abordat de catre oricine si de integrat in orice spatiu, indiferent de dimensiunile acestuia. Probabil ca celebrul deja stil nordic nu se va demoda nici in sezoanele urmatoare, motiv pentru care e bine sa-l iei in calcul pentru o eventuala renovare a casei. Toate indiciile pietei de profil arata ca aceasta alegere iti va mentine caminul in sfera locuintelor moderne ani buni de acum inainte. Asa ca nu este nevoie sa grabesti lucrurile si sa te ocupi, pe rand, de renovarea fiecarei camere in parte. Stilul Scandinav iti va acorda timpul necesar.
 

   2. Tonurile de gri, baza cromatica a anului 2016

   Cum era si firesc, odata anuntat stilul-vedeta al anului, se cereau clarificate si culorile cu care il putem insoti. Cele doua culori ale anului (Rose Quartz si Serenity), precum si o serie de palete cromatice din care ne putem inspira in definirea decorului casei au fost...
 

   Citeste mai mult la:
http://www.casadex.ro/2016/06/5-tendinte-vedeta-ale-verii-2016-in-amenajarile-interioare/