Gropi astupate, strazi asfaltate, a inceput....campania electorala ! SPUNE PAREREA TA

Data publicare: Miercuri, 04 Mai, 2016 Total: 3987 accesari

ARAD. Multe strazi asfaltate, gropi retusate, nu a venit doar vremea muncilor de primavara, incepe si campania electorala  ! SPUNE parerea ta  !

 

Marile orase dintara, comunele si satele sunt impanzite de strazi nou asfaltate, trotuare recent finalizate, gropile retusate de zeci de ori, este tabloul campaniei electorale, nu inceputul lucrarilor de primavara.

 

La sate este cea mai mare bucurie, probabil, unde dupa un car de an de asteptari, s-au asfaltat ulitele uitate de mult de catre cei din administratie. De apreciat este faptul ca drumul judetean Arad-Felnac a fost modernizat, insa portiunea de drum dintre Arad si Zadareni este jalnica ! Deasemenea, dezastru este si pe portiunea de drum dintre Caporal Alexa si Pancota ! Soferii sunt nevoiti pe acel drum, sa ocoleasca gropi si de 1 m ! Posibil ca, si acele gropi vor fi “plombate” in curand, dar nu mai tarziu de 5 iunie !

 

Totusi este bine, ca in intregul judet, in urma acestor campanii, cetatenii s-au ales macar cu strazi asfaltate, gropi astupate (temporar) sau trotuare modernizate. Cum vor arata ele, peste un an, doi, nu se stie, importanta este imaginea facuta in aceasta perioada : mai-iunie , restul, nu va mai conta….alti 4 ani !