Conventia Nationala a CNIPMMR

Data publicare: Miercuri, 13 Aprilie, 2016 Total: 1948 accesari

   Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), confederatie patronala la nivel national pentru intreprinderi mici si mijlocii, va organiza vineri,15 Aprilie, la Hotel Mara din Sinaia, cea de-a VII-a editie a "ConventieiNationale a CNIPMMR".
 

   La dezbaterileConventieiNationale vor fi prezenti peste 300 de intreprinzatori, membrii sau colaboratori ale structurilor nationale si locale care vor avea ocazia de a interactiona si incheia parteneriate intre acestia. Se va analiza activitatea din perioada 2012 - 2016, reactualiza statutul CNIPMMR, se va discuta si aproba strategia pentru perioada 2016 - 2020. Se vor alege de asemenea si organele centrale de conducere a CNIPMMR pentru urmatorul mandat (2016 -2020).
 

   La eveniment sunt invitaţi să participe Preşedintele României, Primul-Minstru, Miniştri, Secretari de stat, factori de decizie politici, reprezentanţi ai ambasadelor în România, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi naţionale, membrii, organizaţiile patronale şi teritoriale ale CNIPMMR.