Campanie „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”

Data publicare: Marti, 12 Aprilie, 2016 Total: 2347 accesari

   Primăria Municipiului Arad și Asociația RoRec organizează acţiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice în cadrul Curățeniei de Primăvară și campaniei „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”
 

   Sâmbătă, 16 aprilie 2016 între orele 10.00-17.00 se pot preda deşeurile electrice şi electronice în următoarele puncte de colectare care se vor organiza în municipiul Arad:

⁃Alfa - în spatele supermarketului Carrefour, lînga Biserică

⁃Micalaca - str Abrud în spatele Bl.129,sc C / Piața Miorița

⁃Zona Garii - Platou Grădinița PP15  str.Avrig

⁃Vlaicu – Piața Agroalimentară la intrarea în hală

⁃Grădiște - Platou Școala Gimnazială Aron Cotruș str. Romanței

⁃Aradul Nou – Calea Timișorii nr 39 în fața Centrului de Zi Pentru Vârstnici
 

   Pentru echipamentele grele sau voluminoase este pus la dispoziție serviciul gratuit de colectare de la domiciliu sau de la sediul  societăților comerciale, pe bază de programare la numărul de telefon 0751.302.123 sau tel verde gratuit 0800.444.800
 

   Asociația RoRec anunță că oferă premii pentru deșeurile DEEE predate:

- 3 cupoane valorice x 10 lei pt combine,vitrine si lazi frigorifice,frigidere, congelatoare intregi si complete

 - 2 cupoane valorice x 10 lei , pt masini de spalat rufe si vase,uscator de haine,aparate de aer conditionat intregi si complete

- 1 cupon valoric x 10 lei, pt alte deseuri electrice intregi si complete in greutate de  minim 20 kg

 

   Cupoanele valorice se pot folosi pentru orice cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou
 

   Prin deșeu de echipament electric sau electronic (DEEE) se înțelege un deșeu al unui echipament ce este/a fost conectat la curent electric sau câmp electromagnetic pentru a funcționa corespunzator în mod independent.

 

   Campania “Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!” este un program dedicat activării populaţiei şi informării asupra necesităţii de a colecta deşeurile electrice. Pentru mai multe informaţii despre acţiunile întreprinse de către Asociaţia RoRec în scopul colectării DEEE şi a educării publicului în spiritul ecologic, accesaţi www.rorec.ro sau pe facebook.com/AsociatiaRoRec.