Vama la 6 ani de Atrium!

Data publicare: Joi, 31 Martie, 2016 Total: 1787 accesari

   Cu siguranță v-ați obișnuit deja, ca la fiecare aniversare Atrium Mall să aducă cele mai bune spectacole, de cele mai tari trupe și de cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Nici de data aceasta, încununând luna martie, o lună plină de evenimente și surprize pentru arădeni, Atrium Mall nu dezamăgește.
 

   Pe 31 martie, în ultima zi a luni, începând cu ora 19:00 arădenii au o invitație deschisă să vină în Atrium și să se întâlnească cu artiștii trupei care a lansat hiturile „Copilul care aleargă către mare”, „Dumnezeu nu apare la știri”, „Epidemie de iubire” sau „Perfect fără tine”. Trupa Vama, alături de solistul lor, artistul, scriitorul și actorul Tudor Chirilă, va cânta live în Atrium Mall pentru a închide o lună de evenimente extraordinare și pentru a da startul celui de-al 6 an de shopping și distracție cu Atrium Mall.
 

   Intrarea este liberă ca întotdeauna, spectacolul fiind garantat de una dintre cele mai iubite formații ale momentului. Nu trebuie să ratați întâlnirea live cu Tudor Chirilă și trupa Vama.