Amuzamentul specific fiecărei zodii în parte - Ce anume ne face să râdem

Data publicare: Miercuri, 30 Martie, 2016 Total: 1525 accesari

   Fiecare semn zodiacal are anumite trăsături care reușesc să îl diferențieze de restul și fiecare are ceva specific și care nu poate să fie regăsit și la alții. Află ce reprezintă termenul „amuzament” pentru fiecare zodie și ce anume îl definește.
 

   Berbec
 

   Fire încăpățânată și care crede că este mereu la locul potrivit în momentul potrivit, aceasta pare să fie mereu veselă, începând cu clipa în care s-au născut. Nativele acestei zodii văd ideaa măritișului ca fiind ceva foarte amuzant însă nu aceeași părere o au și atunci când vine vorba de divorț.
 

   Taur
 

   Femeia taur are obiceiul de a purta ciudă pe cei din jur, mai tot timpul. Dacă te vei lovi de o situație care te va pune într-o postură penibilă, aceasta nu se va abține să nu râdă și greu se va mobiliza să te ajute și nu să se amuze pe seama ta.
 

   Gemeni
 

   Dominate de stări constante de suișuri și coborâșuri, femeile care se află sub acest semn zodiacal se amuză de „șoferul” care este dafapt una dintre cele mai bune prietene ale sale. Chiar dacă uneori nici ea nu dă dovadă de expertă în domeniu, nu va ezita să bufnească în râs atunci când faci o gafă, însă nu una gravă, în trafic.
 

   Citeste articolul complet pe YVE.ro