Împreună cu Oana Cuzino și produsele Cien, Lidl protejează frumusețea româncelor!

Data publicare: Luni, 28 Martie, 2016 Total: 2706 accesari

   Lidl demarează un program care își propune să protejeze frumusețea românească, invitând româncele să conștientizeze importanța îngrijirii pielii. Cu gama de produse Cien, potrivită oricărui tip de piele și oricărei femei din România, putem să avem grijă de frumusețea noastră.
 

   Puțină lume știe că pielea este, de fapt, cel mai mare organ al corpului omenesc. Din păcate, la fel de puțini înțeleg nevoia de a o îngriji zilnic. A întreține o piele sănătoasă nu este un proces extrem de complicat, nu trebuie să necesite un efort deosebit și trebuie să fie accesibil tuturor. Campania Lidl vine în sprijinul frumuseții cu sfaturi și produse potrivite și invită româncele să conștientizeze importanța îngrijirii pielii.
 

   Deși sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume, doar 10 % dintre românce mai au grijă de felul în care arată. Astfel, pentru a-ți proteja frumusețea, gama Cien de la Lidlrăspunde oricăror exigențe, dar și tuturor nevoilor pielii.
 

   Crema Cien antirid cu Q10, recunoscută internațional
 

   Redescoperă-ți încrederea în tine cu crema antirid cu Q10, care hidratează și pătrunde rapid în piele pentru o protecție optimă a acesteia împotriva agresiunilor externe. Totodată, produsul se bucură de recunoaștere internațională. În urma unui test realizat în 2014 în Italia, crema Cien antirid cu Q1O și-a demonstrat eficiența antirid și capacitatea de hidratare în comparație cu alte 14 creme de marcă din categoria cremelor hidratante și cremelor antirid care au făcut obiectul testării. În 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoașterea „Les Victoires de la Beauté”, în Franța. Cremele au fost testate și aprobate de către un juriu format exclusiv din consumatoare.