Top 5 cele mai cochete zodii - Leoaicele sunt cele mai focoase

Data publicare: Miercuri, 23 Martie, 2016 Total: 3880 accesari

Chiar dacă fiecare femeie vrea să arate cât mai bine atunci când participă la un eveniment mai important, există concurență din acest punct de vedere. Cu siguranță sunt unele care vor să fie mereu cele mai admirate datorită felului în care s-au aranjat.

Iată care sunt cele mai chochete femei în funcție de zodie.

   1.
     Leu

Probabil că nici nu e de mirare că aceasta este fruntașa listei. Femeia leu dorește mereu să fie admirată și să atragă privirile tuturor oriunde ar merge. Nu se va sfii să petreacă ore în șir la salon pentru a se răsfăța și pentru a-și satisface toate poftele în ceea ce privește machiatul și coafatul.

Chiar dacă costurile care ar trebui să le suporte ar fi unele exagerate, dacă știe din timp că trebuie să meargă la un eveniment sau doar să iasă în oraș într-o seară, aceasta va face economii în avans pentru a obține look-ul dorit.

   2.     Balanță

Cu un farmec ieșit din comun, femeia balanță va avea mereu un pas deja făcut înaintea celorlalte. Un aer șarmant și chochet îl are deja înzestrat de la mama natură. Chiar dacă aceasta nu va petrece ore în șir în fața oglinzii pentru a se aranja, ea va arăta mereu exact așa cum își dorește.

Citeste articolul complet pe YVE.ro