Top 4 zodii obsedate de shopping

Data publicare: Marti, 22 Martie, 2016 Total: 3513 accesari

Greu de crezut, dar chiar dacă femeile sunt cunoscute pentru obsesiile lor în materie de cumpărături, există și aici concurență. Află care sunt cele 4 zodii care sunt cele mai obsedate de shopping.

 1.      Gemeni

Nativele acestei zodii sunt cele mai cheltuitoare femeni. Le este imposibil să facă o listă cu ceea ce au nevoie de acasă și tind să cheltuie banii pe tot ceea ce văd pentru prima oară și le trage cu ochiul. Nu încerca să intervii în calea femeii gemeni atunci când este într-un magazin de haine și fuge de colo-colo, ar fi o greșeală pe care s-ar putea să o regreți pentru tot restul vieții tale.

Le este greu să își fixeze de la începutul lunii un buget care să fie alocat doar pentru așa ceva, iar dacă pofta lor pentru shopping apare și în miez de noapte, cu siguranță la primele ore ale dimineții va fi prima persoană care va intra într-un magazin.

 2.      Leu

Dacă-i place să iasă mereu în evidență, cu siguranță și cheltuie bani în această privință. Femeia leu aruncă cu banii în stânga și în dreapta cu un spor incredibil, însă fiind o fire energică, acest lucru nu ar trebui să ne surprindă. Va cheltui bani în special pe acele produse care sunt destinate îngrijirii corporale și pe tot felul de aparaturi și gadget-uri care-i permit să obțină un aspect fizic plăcut.

Citeste articolul complet pe YVE.ro