Top 3 cele mai răutăcioase zodii - Fecioarele sunt primele in top

Data publicare: Luni, 21 Martie, 2016 Total: 4001 accesari

Cu siguranță sunt unele persoane care preferă să te încurce decât să îți ofere o mână de ajutor și de multe ori par a fi unele dintre cele mai isterice. Află care sunt cele mai răutăcioase trei femei în funcție de zodie și vezi dacă te numeri și tu printre acestea.

   1.     Fecioară

Fiind și o persoană bârfitoare, cu siguranță nu face acest lucru pentru că ar avea lumea la inimă. Se pare că femeia fecioară este una dintre cele mai rele femei și este și foarte geloasă atunci când cineva calcă pe teritoriul ei și ajunge să-i complimenteze partenerul.

Se ține cu dinții de tot ceea ce este al ei și dacă vei îndrăzni să te atingi de orice lucru care poartă „marca” ei, va face tot posibilul să te facă să te simți cât mai prost și să îți fi dorit să nici nu te fi gândit măcar la asta.  Este foarte severă și-i place să ocupe postura de dominatoare în toate relațiile pe care le are cu cei din jur, inclusiv cu familia. Nu-i pasă dacă trebuie să calce în picioare anumite persoane pentru a ajunge acolo unde își dorește, va fi in stare să mute chiar și munții din loc pentru acest lucru.

Vezi topul complet pe YVE.ro