Top 4 cele mai timide zodii – Racii si Fecioarele se afla in top

Data publicare: Vineri, 18 Martie, 2016 Total: 3970 accesari

Prin influența astrelor care se reflectă asupra personalității unor persoane, se pare că în topul acestei liste a celor mai timide zodii se află racii, fecioarele, capricornii și peștii. Se pare că aceste zodii nu pre sunt familiarizate cu teremenul „tupeu” și întâmpină unele probleme atunci când sunt puse în fața asumării unor riscuri.

Rac

Nativele acestei zodii par a fi pline de mister și încearcă să-și „mascheze” mereu adevăratele intenții. Își doresc mereu să se simtă în siguranță și nu le face plăcere să renunțe la zona lor de confort. Cu toate acestea, ele caută mereu să aibe parte de experiențe noi și să se aventureze, însă lipsa de curaj le împiedică destul de des să facă acest lucru.

Deși au o personalitate destul de puternică, ele preferă să ascundă acest lucru prin intermediul calmului și uneori chiar și prin indiferență.

Fecioară

Femeia fecioară este cu siguranță una dintre cele mai timide persoane. Dacă ajunge să simpatizeze un bărbat, ea nu-i va arăta acest lucru și-l va lăsa să creadă că nu este deloc așa. Este o fire încăpățânată și decât să spună lucrurilor pe nume, preferă să tot lase loc interpretărilor greșite și datului cu presupusul.

Citeste articolul complet pe YVE.ro