#SELFIE69, o comedie nebunească pentru toate generațiile, va avea premiera în cinematografe în luna mai

Data publicare: Luni, 14 Martie, 2016 Total: 2617 accesari

Dupa #SELFIE , filmul românesc regizat de Cristina Iacob, cu cel mai mare succes la Box Office în 2014 (peste 100.000 spectatori), în această vară vine în cinematografe sequelul #SELFIE69. Premiera este anunțată pentru luna mai a acestui an.

 

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvara anului trecut, au durat 33 de zile și s-au desfășurat în peste 43 locații din București și împrejurimi.

 

#SELFIE 69 a venit firesc, reacțiile spectatorilor, numărul lor mare prezent în cinematografe la #SELFIE mi-au dat cea mai puternica motivație pentru un sequel. Publicul tânăr așteaptă povești scrise pentru el, personaje cu care să relaționeze direct, situații și povești care le apartin. După premiera în cinematografe, mesajele de la spectatori au început să vină: Când urmează continuarea? Ei bine, așteptarea va lua sfârșit din mai.- a declarat Cristina Iacob, regizoarea celor două filme.

 

În rolurile principale puteți regăsi actorii: Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Calin, alături de Răzvan Vasilescu , Alina Chivulescu si Razvan Fodor.

 

Lista actorilor din prima producție va fi condimentată cu multe alte nume celebre precum: Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Adela Popescu, Virgil Ianțu, Maria Dinulescu, Tolea Ciumac și lista nu se oprește aici.

 

După povestea plina de peripeții pe care au trait-o la mare, chiar înainte de bacalureat (BAC), cele trei personaje feminine, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda), trăiesc intens o nouă provocare: un PARIU, pe viata și…dragoste.

Link Teaser:  HYPERLINK "https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5GU8i6KQ" https://www.youtube.com/watch?v=ZzP5GU8i6KQ

Cu și mai multe lecții de viață și prietenie, umor și povești de iubire, #Selfie69 va aduce în cinematografe momente incitante, nume celebre, filmări surprinzătoare și mult comic de situație și de limbaj.

#SELFIE69, o comedie trăznită, este un film produs și distribuit în cinematografe de ZAZU FILM.