Top 4 cele mai obsedate zodii de disciplină

Data publicare: Vineri, 11 Martie, 2016 Total: 3880 accesari

Surprize numeroase vin din partea acestor zodii. Unele adoră să fie punctuale, altele sunt guvernate în orice domeniu de ordine și disciplină iar altele par a fi chiar obsedate de acestea și devin chiar panicate când lucrurile nu sunt la locul lor.

Fecioară

Femeia fecioară este liderul acestei liste a femeilor obsedate de disciplină. Dacă ea singură nu va mai face față la păstrarea curățeniei în casă, va apela la alte persoane, acestea fiind în marea majoritate a cazurilor membrii familiei sale, pe care le va „tortura”. Ea se va asigura meru că toate activitățile sunt derulate conform planului stabilit și că nimic nu poate devia de la acesta.

Dacă vei intra în casa ei și vei umbla printre lucurile care sunt expuse pe mobilier, să nu te aștepți să vină să-ți dea peste mână, nu va face acest lucru, însă se va ține după tine asemenea unei umbre pentru a le pune la locul lor.

Gemeni

Gemenele sunt devotate punctualității. Deși uneori sunt acuzate ca fiind unele dintre cele mai aeriene persoane, ele respectă mereu punctualitatea, venită atât din partea lor cât și din partea celorlalte persoane. Dacă aceasta va stabili o dată și o oră exactă la care să vă întâlniți, să nu cumva să nu respecți acest lucru, altfel poți fi sigur că nu vei mai avea ocazia să o revezi foarte curând.

Citeste articolul complet pe YVE.ro