Liniile de finanţare pentru IMM-uri, prezentate la CCIA Arad

Data publicare: Miercuri, 02 Martie, 2016 Total: 1889 accesari

   Camera de Comerț, Industrie șiAgricultură a județului Arad înparteneriat cu OficiulTeritorial pentru IMM-urișiCooperațieTimișoaraaorganizatîn data de 02.03.2016, la sediul CCIA Arad depestradaCloșca, nr. 5, seminarulprivind “Finanțarea IMM-urilor – PrezentareaProgramelorNaționale cu finanțare de la bugetul de stat în 2016”.

 

   Încadrulevenimentului, ProgrameleNaţionale cu finanţare de la bugetul de stat înanul 2016, gestionate de cătreMinisterulEconomiei, ComerţuluișiRelaţiilor cu Mediul de Afaceri au fostprezentate de cătredomnul Adrian Păşcuţa, șefServiciuOficiulTeritorial pentru IMM-urişiCooperaţieTimișoara, urmândapoi o sesiune de întrebărişirăspunsuri.

   Banca Transilvania a fostreprezentatăprin Director Andrei Floriaşi Fabian Narcis Rusu, şefserviciu IMM-uri,care auoferitparticipanțilorinformațiidespreatragerea de finanţări pentru investiţii.

 

   “Seminarul a reprezentat un sprijindeosebitînceeacepriveșteidentificarea de soluții pentru finanțareaafacerilor.Seminarul s-a adresatatâtcompaniilorşipersoanelorfizice din domeniulserviciilorşicomerţuluicâtşitinerilorantreprenorişifemei manager”, a declarat Adrian Pășcuța, șefServiciuOficiulTeritorial pentru IMM-urişiCooperaţieTimișoara.

 

   “Înanul 2016 ne-am propusorganizareaunuinumărcâtmai mare de evenimentemenitesăsprijineşisăaducă o contribuţieîndezvoltareaafacerilor din judeţ.

   InstituţiaCamerei de Comerţ, Industrie şiAgricultură a judeţului Arad susţinemediul de afaceriarădean, asigurândaccesul la consultanțăspecializatăînceeacepriveșteproiectele de finanțareeuropeneșiguvernamentale”, a declarat Tiberiu Ciul, director general al Camerei de Comerț, Industrie șiAgricultură a județului Arad.

 

   Seminarul a fost organizat de Carmen Crișan, specialist Formare Profesională şi conferinţe în cadrul CCIA Arad.