Seminar despre programe naționale de finanțare a IMM-urilor, la CCIA Arad

Data publicare: Luni, 29 Februarie, 2016 Total: 2257 accesari

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Timișoara, invită mediul de afaceri miercuri, 2martie 2016, începând cu ora 10:30, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5 (Sala Mihai Mărcuș), la seminarul de informare intitulat “Finanțarea IMM-urilor – Prezentarea Programelor Naționale cu finanțare de la bugetul de stat în anul 2016”.

  

„Evenimentul se adresează companiilor cu activitate în domeniul serviciilor şi comerţului, persoanelor fizice  care doresc să iniţieze o nouă afacere în domeniul producţiei, serviciilor şi comerţului, precum şi tinerilor antreprenori sau femeilor manager. Anul acesta există zece programe de sprijinire a afacerilor mici şi mijlocii, prin bugetul Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, dintre care trei sunt noi. Participarea la eveniment are ca scop identificarea şi familiarizarea cu cele mai eficiente soluţii de finanţare în raport cu nevoile afacerii”, a declarat Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

 

Participarea la eveniment poate fi confirmată până cel târziu în data de 01.03.2016, la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact Carmen Crișan, telefon: 0730188299 .