Horoscopul dragostei în luna martie pentru toate zodiile

Data publicare: Joi, 25 Februarie, 2016 Total: 3648 accesari

Pentru cei ce doresc să se informeze asupra capitolului dragostei pentru luna martie îi invităm să citească mai jos horoscopul:

                Berbec

                După o lună trecută tumultoasă , luna martie îl va pregăti pe Berbec spre o nouă relaţie, ce îi va stimula extinderea orizontului mental. Pentru alţii va fi o lună perfectă de consolidare a relaţiei. Spre sfârşitul lunii vei fi marcat de o creştere a aşteptărilor, veţi căpăta mai multă încredere în persoana dragă.

                Taur

                Erotismul taurului va fi în forţă în această lună. Emoţiile vor fi intensificate, impulsul sexual va fi stimulat, relaţia dumneavoastră va înflori. Veţi avea parte de o viaţă socială mai veselă şi mai activă. Orizontul sentimental se va lărgi, dar şi cel spiritual.

                Gemeni

                Această lună le va putea aduce Gemenilor o oficializare a legăturii existente prin prezentarea acestora către părinţii partenerului sau eventual o posibilă logodnă. Dacă relaţia nu vă face să vă simţiţi împlinită, poate să aducă o despărţire care va fi mai tulburătoare la început, veţi suferi mult, dar mai apoi vă veţi simţi eliberată.

                Citeste horoscopul dragostei complet pe YVE.ro