Un cartier cu familii și povești fericite

Data publicare: Marti, 23 Februarie, 2016 Total: 4140 accesari

   Cu peste 95% din loturi ocupate în prima zonă și peste 35% în zona 2, Westfield se dovedește a fi un cartier tot mai iubit și căutat de arădeni. Și, dacă vii în vizită aici, înțelegi perfect de ce.

 

O comunitate frumoasă

 

   Încă de la intrare, Westfield îți lasă impresia unui cartier occidental autentic: străzile largi pavate, spațiile verzi îngrijite, spațiul de joacă plin de culoare și peluzele cochete sunt sugestive pentru tipul de familii care și-au găsit locul ideal în Westfield - oameni ambițioși, pasionați, care pun suflet în ceea ce fac. Oameni pentru care detaliile contează, care prețuiesc calitatea în fiecare aspect al vieții.

 

   Rezidenții din Westfield au realizat ceea ce și-au dorit mereu, cu curaj, încredere și determinare: o casă nouă într-un loc în care poți trăi, în sfârșit, în liniște și confort.

 

Vile la cheie pentru fiecare familie

 

   Fiecare familie e diferită, așa că în Westfield, nu vei găsi două vile la fel. Colecția actuală de vile cuprinde 9 modele, cu prețuri începând de la 60.500 euro - însă fiecare model este personalizat, în funcție de nevoile familiei.

 

   Pentru că ținem la bunăstarea și confortul celor care aleg Westfield ca investiție într-un stil de viață de calitate, iarna aceasta am oferit un sistem de izolație foarte performant - fără costuri suplimentare la prețul de achiziție al vilelor. „Cadoul” a fost foarte apreciat în rândul celor care ne-au vizitat în această perioadă în care cheltuielile la utilități sunt la apogeu.

 

   Oferta expiră la finalul lunii februarie; fetele de la departamentul nostru de vânzări încă își pot face timp să-ți prezinte cartierul, ajutându-te să-ți găsești casa ideală, cu un sistem de termoizolație inclus!

 

   Află mai multe detalii pe www.westfield.ro și la nr. de telefon 0729 529 989 (Melisa) sau 0753 466 762 (Adina).