Top 6 cele mai irascibile zodii

Data publicare: Luni, 22 Februarie, 2016 Total: 3565 accesari

   Ți-am pregătit un top al celor mai irascibile zodii. Dacă ești înconjurat de următoarele semen în viața ta, e timpul să iei aceste descrieri în considerare și să fii atentă, răbdătoare și calmă în discuțiile cu acești nativi. Dacă ești printer următoarele semne, nu-ți pierde încrederea, fii stăpână pe propriile sentimente și deschisă cu cei din jur.

 

   Balanță

   Cei născuți în zodiac balanță, sunt de natură fermecători, amabili, generoși și carismatici.Sunt greu de citit, ceea ce gândește e un lucru greu de obținut, de aceea tind să fie cea mai irașcibilă zodie, deși, foarte echilibrați pe absolute toate planurile, au uneori schimbări de dispoziție și devin sensibili la cuvinte. Nu încerca să jignești o balanță, se va gândi întotdeauna la cei mai rău.

 

   Scorpion

   Sunt foarte controlați din punct de vedere emoțional, calmi, pasionali și își arată fața pe care doar ei vor să ți-o arate. În momentul în care se simt trădați și amenințați își arată o față a lor pe care nu și-o arată des, tind să devină foarte tensionați, iritați și predispuși în a crea conflicte.

    Citeste articolul complet pe YVE.ro