Dezastre de amenajare si constructie - ar fi de ras daca n-ar fi de plans

Data publicare: Duminica, 21 Februarie, 2016 Total: 4394 accesari

   Pentru un numar - din fericire redus - de persoane de pe planeta noastra domeniul constructiilor, amenajarilor si decoratiunilor interioare pare a fi un mister imposibil de deslusit. Imaginatia acestora o depaseste cu mult pe cea a designerilor de top si poate fi denumita imaginatie dezastruoasa.
 

   Te-ai fi gandit vreodata sa economisesti bani montand un aer conditionat in doua camere simultan? Daca te intrebi cum, inseamna ca nu te numeri printre cei cu „imaginatie dezastruoasa” care au reusit sa strecoare un aparat de aer conditionat prin peretele dintre doua incaperi, astfel incat sa le deserveasca pe amandoua simultan. Tot nu intelegi? O sa intelegi dupa ce vei rasfoi imaginile de mai jos.
 

   Este perfect adevarat ca e nevoie de ceva imaginatie pentru a amenaja o baie mica si ingusta; nu este cea mai usoara dintre sarcini. Trebuie sa te limitezi la alegerea obiectelor sanitare potrivite, sa le cumperi doar pe cele care se vor incadra perfect in putinul spatiu disponibil. Masori si vezi ce lungime maxima poate avea cada pe care trebuie sa o achizitionezi, iar daca nu reusesti sa gasesti una atat de mica probabil ca e momentul sa renunti la ea in favoarea unei cabine de dus cu sau fara cadita. Si tot asa.
 

   Si totusi, unii n-au luat in calcul raportul dintre dimensiunea si forma baii si cea a obiectelor sanitare si, in consecinta, au fost nevoiti sa monteze doar jumatate din vasul de wc (probabil ca baia cu pricina era intr-adevar mult, mult prea ingusta), sa scoata o treime din cada pe hol sau sa...
 

   Articol integral si imagini la:

http://www.casadex.ro/2016/02/dezastre-de-amenajare-si-constructie-ar-fi-de-ras-daca-n-ar-fi-de-plans/