Săptămâna PSI pentru părinţi: 22 - 28 februarie, 2016

Data publicare: Vineri, 19 Februarie, 2016 Total: 2220 accesari

Eşti proaspăt părinte şi nu mai ştii cum să te împarţi între copil, partener şi serviciu? Ai un adolescent năzuros şi necomunicativ? Te întrebi cum ai putea deveni un părinte mai bun decât au fost părinţii tăi sau cum poţi găsi cuvintele potrivite pentru educarea sexuală a băiatului sau fiicei tale? Participă la Săptămâna Psi pentru Părinţi şi descoperă cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi îndruma copilul să se maturizeze afectiv, să capete încredere de sine şi să înveţe cum să se ajute singur.

Organizată în perioada 22-28 februarie în 7 oraşe din ţară, Săptămâna Psi pentru Părinţi te invită să discuţi despre educaţie, prejudecăţi şi probleme de familie şi cuplu cu psihologi şi psihoterapeuţi cu o bogată experienţă profesională. Găzduită de librăriile Cărtureşti din toată ţara şi coordonată de Editura Trei, Săptămâna Psi pentru Părinţi este o bună ocazie de a vedea cum poţi să ai grijă nu doar de copil, dar şi de partenerul tău, cum poţi evita mesajele inadecvate oferite celui mic (de tipul ”Copile, nu fii rău!” sau ”Dacă vrei, poţi!”) sau cum poţi da un sens terapeutic poveştilor, jocului ori filmelor de desene animate.

Fii un părinte ”cool” şi participă la atelierele de parenting găzduite între 22 şi 28 februarie de librăriile Cărtureşti din oraşele Bucureşti (Verona), Iaşi (Palas), Cluj-Napoca (Iulius Mall), Timişoara (Mercy), Constanţa (Maritimo), Arad şi Braşov. Profită de intrarea liberă, dar şi de reducerea de 25% pentru toate cărţile de parenting şi psihologia copilului ale Editurii Trei vândute în reţeaua Cărtureştilor pe parcursul Săptămânii Psi pentru Părinţi.
 

PROGRAM ARAD - Librăria Cărtureşti

1. Copilul, combatant în RĂZBOIUL DIVORŢULUI
Invitat: Svetlana Zagorca Hriţcu
Marţi, 23 februarie - ora 18.30

2. Copilul meu are probleme la şcoală. Ce fac?
Invitat: Lavinia Gana
Miercuri, 24 februarie - ora 18.30

3. Premisele formării unei stime înalte de sine la copil
Invitat: Angela-Carmen Plăcintar
Joi, 25 februarie - ora 18.30

4. Rolul jocului în viaţa copilului şi a adultului
Invitat: Cristina Anamaria Flavia
Vineri, 26 februarie - ora 18.30