3 idei decorative pentru casa cu ocazia Zilei Indragostitilor

Data publicare: Duminica, 07 Februarie, 2016 Total: 2397 accesari

Au mai ramas cateva zile pana la Ziua Indragostitilor. Daca ti-ai propus sa o sarbatoresti si tu – chiar daca dragostea ar trebui celebrata in fiecare zi si nu doar o zi pe an – poti incerca sa-ti infrumusetezi casa cu mici decoratiuni si accesorii care ii vor aduce un plus de culoare, un strop de romantism si chiar o nota vesela.
 
Nu te speria, nu trebuie nici sa dai casa peste cap si nici sa spargi pusculita cu economii pentru a duce la indeplinire acest plan. Vei vedea ca ideile decorative pe care ti le propun pentru astazi sunt simple, ieftine si usor de pus in practica.
 
O seara romantica, asa cum se presupune ca trebuie sa fie seara Sfantului Valentin, nu se poate desfasura sub niste lumini orbitoare. Asa ca unul dintre primele lucruri pe care le poti face este sa te asiguri ca lumina din incaperea in care urmeaza sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor este dotata cu lumina potrivita: difuza, calda, moale si placuta.
 
Prima si cea mai rapida solutie o reprezinta lumanarile decorative. Acestea au puterea de a schimba atmosfera oricarui spatiu, fie ca vorbim despre living, dormitor sau chiar baie si bucatarie. Numarul lumanarilor pe care le vei aduce in decor poate varia in functie de bugetul de care dispui si de cat de luminos vrei sa fie spatiul pe care il pregatesti de sarbatoare. Poti opta pentru lumanari mari, simple sau parfumate, pentru lumanari mici (cunoscute si sub denumirea de pastile) sau...
 
Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2016/02/3-idei-decorative-pentru-casa-cu-ocazia-zilei-indragostitilor/