Trupa Carla`s Dreams, acuzată de plagiat - VIDEO

Data publicare: Joi, 28 Ianuarie, 2016 Total: 3386 accesari





Cântăreţul Florin Chilian spune că melodia "Sub pielea mea| #Eroina", care a fost lansată recent de trupa Carla`s Dreams, pare că se aseamănă cu una dintre piesele lui, "Ursitoare", precizând că ar fi trist să se dovedească un eventual plagiat

 


 

"Am ascultat şi eu şi, într-adevăr, se pare că partitura vocală (din melodia trupei Carla`s Dreams, n.r.) este furată", a declarat Florin Chilian, miercuri, pentru agenţia Mediafax, făcând referire la o eventuală asemănare între melodia "Sub pielea mea| #Eroina", care a fost lansată în urmă cu o săptămână de trupa moldoveană Carla`s Dreams, şi "Ursitoare", care apare pe albumul "Iubi (Interfaţă la realitate)", din 2001, al lui Chilian, notează Gândul pe pagina sa electronică.
 

Comentariile privind asemănarea dintre cele două melodii au fost făcute de Florin Chilian, după ce în presă şi pe reţelele de socializare au apărut mai multe discuţii privind un eventual plagiat.
 

 

În acest context, Florin Chilian a mai spus că nu îl surprinde faptul că cei de la Carla`s Dreams "sunt acuzaţi din nou". "Şi Deliei i-au dat (cei de la Carla`s Dreams, n.r.) o piesă furată după «Dream On» (a formaţiei Aerosmith, n.r.)", a spus Chilian, referindu-se la piesa "Da, mamă", pentru care Delia a colaborat cu formaţia din Republica Moldova.
 

Întrebat dacă o să acţioneze în instanţă trupa Carla`s Dreams, Florin Chilian a sugerat această posibilitate. "Dacă atât îi duce mintea (să plagieze, n.r.), e posibil să aibă mari probleme cu mine", a spus cântăreţul.
 

"Dar ar fi trist pentru ei să se întâmple asta. Regretul meu cel mai mare, din punctul ăsta de vedere, este că îi fac de râs pe toţi muzicienii veniţi din Republica Moldova, muzicieni care mie chiar îmi plac şi care sunt extrem de talentaţi", a adăugat artistul.
 

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii formaţiei Carla`s Dreams au spus că trupa nu doreşte să facă nicio declaraţie, în acest moment.