ElDorado – ținutul mitic cu străzi aurite și norocul arădenilor (P)

Data publicare: Joi, 14 Ianuarie, 2016 Total: 3360 accesari


ElDorado (în română Auritul) a fost un ținut imaginar din America, pe care cuceritorii spanioli îl credeau bogat în aur și în pietre prețioase.
Mulți dintre cei care s-au aventurat pentru a găsi orașul au murit din cauza traseului care presupunea expediții lungi prin junglă și pe diverse rute inaccesibile mai ales din lipsa hranei.


Se presupunea că ar fi situat într-o zonă a Pădurii Amazonului între Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Guyana, Bolivia sau Brazilia, î
nsă ElDorado poate fi descoperit și în Arad!

 

ELDORADO Winner Club 777, prezent în Arad din 2011, este un jucător corect pe piaţă, respectând regulile fair play, precum se arată pe site-ul oficial www.eldorado777.ro.

 

Am folosit acest cuvânt ca să subliniem că „ELDORADO” este un loc într-o lume mitică unde oamenii îşi pot găsi visele”, susțin fondatorii.

 

Sala de jocuri ELDORADO 777 Winner Club se găsește în Oradea, Cluj-Napoca, Timișoara, Aleșd, iar în Arad sunt disponibile nu mai puțin de patru locații: P-ța Gării, str. Vasile Lucaiu Bl 337, Str. Andrei Mureșanu Nr 1 şi str. Ştefan cel Mare, Bl C parter.


 
 

Conform principiului de bază al clubului Eldorado 777 Winner Club: jucătorul este pe locul întâi. Echipa Eldorado 777 Winner Club s-a obligat să furnizeze servicii de calitate şi inovatoare. “Munca din background se desfăşoară de mai mulţi ani, unde instruirea şi formarea angajaţilor este continuă. Suntem de părere că sălile noastre de joc sunt apreciate atât de jucătorii interni, cât şi de publicul internaţional”

 

 

Puteți să vă încercați norocul NON-STOP, de luni până duminică!