Kangoo Jumps – Sportul minune ce arde 100-150 calorii în 10 - 15 minute (P)

Data publicare: Luni, 11 Ianuarie, 2016 Total: 5880 accesari

Kangoo Jumps – Sportul minune ce arde 100-150 calorii în 10 - 15 minute (P)

Kangoo Jumps a adus aerobicul la un alt nivel, grefând peste clasicul aerobic saltul cangurului. Cu ajutorul unor ghete speciale, gimnastica aerobica s-a transformat într-o mişcare de masă, ieşind de multe ori din sală pe stradă, în parcuri, drumeţii montane sau pe malul mării.
 

Kangoo Jumps este o modalitate distractivă, care te binedispune, te energizează şi îti sculptează un corp de invidiat. Dupa cum probabil bănuiesti, Kangoo Jumps are legatură cu acele sărituri ale cangurilor şi se referă la o tehnică de aerobic care se execută cu ajutorul unei perechi speciale de ghete de sport dotate cu nişte arcuri elastice.
 

Prezentată prima dată la Târgul de Sport SISEL din Paris în anul 1994, invenţia canadianului Gregory Lektham, patentată de elveţianul Denis Naville, gheata kangoo jumps este compusă dintr-o gheată din plastic, care are montat un sistem de arcuri eliptice (IPS- Impact Protection System) care se presează la fiecare pas facut şi astfel neutralizează impactul cu solul, care ar afecta articulaţiile cu pantofi normali. Rezultatul este o săritura interesantă care protejează articulaţiile şi oferă o senzaţie de putere şi lipsă de greutate (corporală), care ar putea fi comparată cu mersul in aer. Talpa ghetelor Kangoo Jumps este mai lată ca la pantofii tradiţionali, aşadar este sigur si stabil tot timpul. Kangoo Jumps este rezultatul a 13 ani de studii şi perfecţionare continua a produsului. Studiile au fost facute in Australia la Universitatea Lismore dar şi în Elveţia la Universitatea Lausanne. Exista patru generatii de ghete kangoo jumps, iar ultima, Kangoo Jumps XR3, este folosită şi in sălile de sport. Nu sunt acceptate in săli alte modele de ghete. Ceea ce are special acest model de ghete este suportul pentru talpă care protejează coloana în momentul impactului cu solul. În timpul alergării, daca folosim ghetele, sunt diminuate leziunile articulaţiilor gleznei, coloanei vertebrale şi genunchilor.
 

 

Kangoo Jumps a fost dezvoltat în scopul protejării împotriva loviturilor datorită arcurilor eliptice şi prezintă efecte de întărire a sistemului imunitar. Practicând acest gen de sport trebuie să uiţi de diete întrucat pierzi 100-150 calorii în 10 - 15 minute. Secretul pierderilor în greutate, declarate de persoanele care au folosit Kangoo Jumps în mod regulat, se află în sistemul limfatic. Lichidul limfatic circulă în/între celulele noastre pentru a transporta toxine, menţinându-ne sanătoşi. Acest sistem nu are însă o pompa cum ar fi inima să-si păstreze în mişcare lichidele. De multe ori limfa se cristalizează în celulită pe care toate ştim foarte bine cât de greu o eliminăm. Folosind Kangoo Jumps cu regulalitate vă ajută să dezvoltaţi echilibrul între consumul de alimente şi exerciţii fizice.
 

Pe parcursul orei de Kangoo se incurajează postura corectă în scopul de a menţine echilibrul. Ghetele induc o stare de euforie imediata , cand cineva foloseste Kangoo Jumps puteti observa uşor că imediat apare un zâmbet  mare, care exprimă fericirea totală. Succesul orelor se datorează senzaţiei de euforie create de ghete. Practicanţii devin dependenţi de acest sport care s-a dovedit a fi foarte distractiv şi antrenant. Mişcarile de bază sunt foarte simple, dar complexitatea şi intensitatea cresc pe masură ce se avanseaza de la un nivel la altul.
 

Specialiştii spun că, în timpul antrenamentului de kangoo jumps, arderea caloriilor începe încă din primele minute. Exerciţiile lucrează fiecare muşchi al corpului, dar în special fesierii şi abdomenul. Săriturile topesc celulita, dezvoltă forţa musculară, mobilitatea, rezistenţa, coordonarea mişcărilor şi simţul ritmului.


 

Acest sport este dedicat tuturor categoriilor de vârsta. Vârsta minima la care un copil poate începe să folosească ghetele kangoo jumps este de 6 ani, la o greutate minimă de 25 de kilograme, iar cea maximă este de 90 de ani. Kangoo jumps este contraindicat femeilor însărcinate şi persoanelor care suferă de spondiloza cervicală.
 

La antrenamentele de Kangoo Jumps este recomandat să purtaţi sosete lungi, peste glezne, pentru a nu simţi niciun disconfort în timpul efectuării diverselor exerciţii şi sărituri. De asemenea veţi avea nevoie de echipament sportiv, un prosop , o sticlă cu apă, iar pentru doamne şi domnişoare este recomandată o bustieră sport.

 

Te poţi bucura de toate beneficiile acestui antrenament la JUMP IT Fitness Studio din Arad, pe strada Caius Iacob, la Şcoala Gimnazială nr 22 din cartierul Micălaca, alături de instructorul internaţional Claudia Biriş.
 

Programul este luni, miercuri şi vineri, de la 18-19 şi de la 19-20.Cludia Biriş 

Pentru informaţii suplimentare contacteză numărul de telefon 0740 205 613 şi urmăreşte pagina de facebook Jump It Fitness Studio