Cristian Moisescu a incetat din viata

Data publicare: Joi, 07 Ianuarie, 2016 Total: 2708 accesari

ARAD. Fost primar al municipiului Arad intre anii 1992-1996, Cristian Moisescu a incetat din viata, dupa o lunga suferinta.

 

A plecat dintre noi, un om frumos, un om caruia nu aveai ce sa-i reprosezi, Cristian Moisescu a trecut in nefiinta, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orelor 2.00, la numai 69 de ani. El se afla internat in stare foarte grava, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, de aproximativ trei saptamani.

 

In ultima perioada a avut probleme cardiace majore, suferind o tripla operatie de bypass coronarian, recent fiind supus unei noi interventii in urma careia i s-au montat doua stenuri. Din pacate, organismul sau, extreme de obosit nu a mai rezistat in fata bolii, iar septicemia cu care a fost diagnosticat i-a fost fatala.

 

Cei care doresc sa-si ia ramas bun de la fostul primar al Aradului o pot face vineri 8 ianuarie, incepand cu ora 18.00 la Biserica Baptista “Dragostea” din Arad. Strada Dorobantilor (carier Parneava).

 

Slujba de inmormantare va avea loc la aceeasi Biserica, sambata 9 ianuarie, de la ora 13.00, dupa care cortegiul funerar se va indrepta spre Cimitirul Eternitatea (UTA) , unde va avea loc inhumarea.

 

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!