Culorile anului în materie de fashion

Data publicare: Miercuri, 06 Ianuarie, 2016 Total: 1851 accesari

Da a mai trecut un an, un an care pentru mine a fost unul productiv şi fericit în acelaşi timp. Sper că aţi petrecut momente frumoase alături de cei dragi, iar cum tot ce e frumos trece repede, iată-ne ajunşi în 2016, an ce vă doresc să fie precum îl plănuiţi.
 

Ca în fiecare an negreşit celebrul Institut Pantone anunţa culorile anului vorbind de o culoare principală roz-cuarţ şi una secundară albastru-seren. Aceştia explicând semnificaţia culorilor alese. “Împreună roz-cuarţ şi albastru-seren dau naştere unui echilibru vizual. Tonurile de roz calde şi reci de albastru se combină perfect, reflectând conexiune, o stare de bine şi un sentiment de pace şi ordine. Totodată această combinaţie inedită este şi provocatoare, deoarece nu se găseşte în accesoriile tradiţionale de culori.”
 

Aşadar acum că ştim ce culori vor predomina în anul acesta, care deja se regăsesc în colecţiile marilor designeri 2015-2016, astfel poţi să ieşi câştigat din febra reducerilor din această perioadă.
 

Regula de aur este să îţi cumperi lucruri ce ţi le-ai cumpăra şi cu preţul întreg, astfel nu vei fi orbita de preţurile reduse.
 

Un alt sfat bun, dar foarte greu de pus în practică, este să îţi cumperi lucruri de bază: jeanşi buni, un palton frumos, o pereche de cizme din piele sau un sacou perfect croit. Spun că e greu să aplici această regulă pentru că e tare uşor să îţi pierzi convingerea în faţa unei rochii superbe (pe care o vei purta o singură dată), în faţa unor pantofi de seară cu toc de 12 cm (pe care îi vei purta o singură dată şi îţi vor face noaptea de “neuitat”) sau în faţa unei haine din blană artificială superbă, dar într-o culoare mult prea trăznită să o poţi purta timp mai îndelungat.
 

Spor la cumpărături şi nu uitaţi dacă aveţi nevoie de inspiraţie sau sfaturi vă aştept pe blog-ul meu olimpiaburasite.wordpress.com sau pe pagina mea de Facebook Olimpia Bura.