Câştigă produse BIO de la Pronat

Data publicare: Marti, 05 Ianuarie, 2016 Total: 4694 accesari

Intens dezbătuta în zilele noastre, alimentaţia constituie un subiect destul de sensibil şi controversat sub anumite aspecte. Alimentele BIO nu sunt cu siguranţă un concept nou. Produsele organice sunt la fel de vechi precum lumea, dar într-o societate care s-a îndepărtat tot mai mult de ele, noi, Pronat (acronim de la PROduse NATurale), încercăm să le redăm semenilor noştri într-un format propriu. Oricine iubeşte sănătatea şi este convins de beneficiile unei alimentaţii sănătoase, considerăm că ne este prieten şi colaborator, fie în calitate de consumator al produselor noastre, fie ca distribuitor, de aceea dorim să transmitem câteva recomandări pentru consumul de cereale integrale, care apără organismul de radicalii liberi. Vrei să ai parte de cât mai multă sănătate? Perfect, atunci consumă cât mai multe cereale integrale, care reprezintă o alegere benefică pentru o alimentaţie echilibrată, datorită nutrienţilor precum antioxidanţi, fibre, vitamine, minerale, dar conţin inclusiv seleniu şi vitamina E.

 

Să mănânci sănătos este mai uşor decât pare de aceea definim calitatea evaluând ingredientele, siguranţa, gustul, valoarea nutritivă şi vă punem la dispoziţie o gamă largă, diversificata de produse naturale, bio-organice, fără amelioratori sau E-uri, ale unor branduri bio-organice, dintre care unele sunt exclusive pentru Pronat. Produsele noastre sunt disponibile atât on-line la adresa www.pronat.ro, cât şi în magazinele noastre din ţară, unul dintre acestea fiind deschis şi în Arad, la parterul Complexului Ziridava, sau prin redistribuitori actuali (retaileri mari, nenumărate magazine cu profil naturist, drogherii, magazine alimentare, etc).
 

 

În acestă lună, participă la concursul desfăşurat pe site-ul nostru şi bucură-te de sănătate!
 

Înscrie-te AICI şi răspunde la întrebarea “Cum s-a format numele firmei Pronat?” şi poţi câştiga o mini selecție de batoane, ciocolată şi vin de aronia. Înscrierile se încheie pe 31 ianuarie, iar câştigătorul va fi anunţat pe site, în secţiunea "concursuri".