PRONAT: Alimentaţia sănătoasă este pasiunea noastră (P)

Data publicare: Miercuri, 23 Decembrie, 2015 Total: 4886 accesari

Consumul de produse fără E-uri este un act de sprijin conştient al propriului organism. Este contribuţia responsabilă a fiecăruia la propria sănătate. Acesta este credo-ul nostru, echipa care formăm cu entuziasm PRONAT-ul.
 

Alimentele BIO nu sunt cu siguranţă un concept nou. Produsele organice sunt la fel de vechi precum lumea, dar într-o societate care s-a îndepărtat tot mai mult de ele, noi (Pronat) încercam să le redăm semenilor noştri într-un format propriu.

 

PRONAT...din pasiune pentru SĂNĂTATE !

 

Pronat s-a transformat într-o afacere în momentul în care nevoile personale de alimentaţie sănătoasă şi naturală s-au întâlnit cu cererea tot mai mare a cunoscuţilor pentru produsele pe care noi le consumăm. Astăzi suntem fericiţi să constatăm că oamenii încep să conştientizeze tot mai mult beneficiile unei alimentaţii sănătoase, naturale, în care alimentele procesate şi conservate cu E-uri sunt înlocuite cu produse cât mai naturale. Scopul nostru este să oferim un sprijin pentru un stil de viaţă natural, sănătos şi ecologic. Suntem angajaţi în ofertarea unor produse sănătoase, certificate ecologic, amplificată cu o experienţă plăcută la cumpărături.

Alimentaţia sănătoasă este pasiunea noastră, respectăm mediul şi depunem eforturi pentru a salva resurse, protejând astfel generaţiile care vor veni. Definim calitatea evaluând ingredientele, siguranţă, gustul şi valoarea nutritivă. Vă punem la dispoziţie o gamă largă şi diversificata de produse naturale, bio-organice, fără amelioratori sau E-uri, ale unor branduri bio-organice, dintre care unele sunt exclusive pentru Pronat. Ofertăm de asemena aparate electrocasnice cu ajutorul cărora vă puteţi pregăti hrana, iar mai nou, chiar şi cărţi cu conţinut specific.
 

Oricine iubeşte sănătatea şi este convins de beneficiile unei alimentaţii sănătoase, ne este prieten şi colaborator, fie în calitate de consumator al produselor noastre, fie că distribuitor.
 

Produsele noastre sunt disponibile atât direct on-line la adresa www.pronat.ro, dar şi prin redistribuitori: retaileri mari şi nenumărate magazine cu profil naturist, drogherii, magazine alimentare, etc.



 
 

PRONAT – disponibil şi în Arad

 

PRONAT MARKET este disponibil şi în Arad, la parterul centrului comercial Ziridava.
 

Ce este PRONAT MARKET? Mix de raioane specifice de tip magazin naturist, drogherie, farmacie naturală, băcănie ecologică, bulk-dispenser. Suprafață magazin: 90 mp
 

Frecventare: Fiind situat la parter, un număr mare din persoanele care ajung în Ziridava intră implicit și la PRONAT MARKET. Un procent de 80% din persoanele care intră în magazinul PRONAT MARKET devine client. Interesul major este arătat față de grupa de produse ”remedii naturale”, urmat de produsele din categoria ”hrană sănătoasă” urmat în al treilea rând de raionul de ”cosmetice naturale”. Intervalul mediu al coșului de cumpărături este de 50 - 100 RON. La 6 luni de la deschiderea din Aprilie 2015, numărul de clienți crește constant, in Nov 2015 cu 400% mai mult decât în primele 2 luni.
 

Magazinul de retail PRONAT MARKET este un magazin de prezentare a gamelor de produse proprii ”Pronat – produse naturale” cât și a mărcilor exclusive importate de Pronat SRL, totalizând cca 1200 de repere.
 

În plus de acestea oferim posibilitate și altor branduri autohtone să fie prezente pe rafturile magazinului PRONAT MARKET.
 

Pentru prezentarea sortimentației, vă puteți adresa direct la personalul din magazin, sau puteți contacta telefonic magazinul, tel. 0722.227.909.